pátek 10. února 2017

Bio nebio maminka

Co je na vzkazu „ÚŽASNÉHO“??? :-)
Paní zřejmě nemá ponětí o problematice „BIO“ produktů asi stejně, jak malá část z „biomatek“, na které svůj, aj přes *hvězdičky* sprostý výlev směřuje... Obdobně odhaduju její znalosti problematiky očkování.
Ale oceňuju tento zajímavý pokus o vtip, až „kameňák“, upřímně:) - „...Nejlépe z BIO stromu z deštného pralesa, ať nezvětrá...“ :-D Ano, BIO plenky a různé doplňky šatní nebo interiérové už zaváňajú především prospěchářstvím výrobců z loga „BIO“, ale „BIO“ sú především potravní produkty zemědělství, ať už rostlinného nebo živočišného původu, které majú při porovnání s jejich nebio protějšky, alspoň v našich českých či evropských podmínkách, značné kvalitativní rozdíly, o čemž svědčí, kromě chem. rozborů aj způsoby jejich pěstování a chovu.
Nadávat a házat všecko do jednoho pytla není těžké. Navíc „BIO“ není nic povinného, každý má svobodnú volbu kúpě. Rozumím asi sice hlavní myšlence autorky, že nekeré „biomatky“ sa přes nesmyslný strach z nebio produktů dostávajú až do zbytečně těžké a tísnivé situace, ale způsobem, jakým byla myšlenka podaná, asi žádné z nich pomoc nepřinese :)
Závěrem zmíním, že potomka již očekávám, ale budu usilovat o to, aby sa do následně citované situace, ať už za použití BIO nebo nebio prostředků, dostával co nejméně: „...Se*te na bioživot a mějte děti občas poblinkané, zasoplené a špinavé od písku....“ (jééj, já sem ten článek vlastně ani číst neměl... "PRO ŽENY"...) :-O

JJSP ;)

Více tu...Bio nebio maminka - FB JJSP

Žádné komentáře:

Okomentovat